Teksti suurus:
A A A

Alutaguse Maleva suvepäevad

22.07.2015
Köieveo võitja võistkond „Siim“
Möödunud nädalavahetusel, 18.-19.juulil 2015, puhkasid kaitseliitlased Peipsi ääres Kauksis, kus toimusid Alutaguse Maleva suvepäevad. Nagu ütles avasõnades malevapealik Margus Ets, on malevlased möödunud aasta jooksul osalenud ligi sajakonnal erineval üritusel ja võistlusel ning puhkuse igati ära teeninud.
Laupäeval võtsid suuremad ja väiksemad osalejad mõõtu erinevatel spordialadel. Esindatud olid nii traditsioonilisemad alad nagu saapavise, võrkpall, köievedu ja rannajalgpall kui ka populaarseks osutunud laskesuusatamine. Lapsed läbisid rannal takistusrada ning võistlesid täpsust nõudvatel aladel. Sportlikus päevas oli nii hasarti kui ka rekordeid ja pühapäevane auhinnasadu oli muljetavaldav.
 
Ilmataat näitas küll pea sama heitlikku palet nagu samal ettevõtmisel üle-eelmisel aastal, kuid siiski jäi päevasel ajal suurem sadu olemata ning osalejad said nii päikest võtta kui ka Peipsis ujuda. Õhtuks kohalejõudnud sadu siiski tantsuõhtu pidulisi ei seganud.
 
Järgmised Alutaguse Maleva suvepäevad saavad toimuma ülejärgmisel suvel ning nagu ikka, ootame taas päikeselist ilma, head seltskonda ja lõõgastavat nädalavahetust.
 
 
Anneli Reino
Avinurme Malevkonna teavituspealik
Pildigalerii ... 
Pildimeenutus: